Sis taaa kuaad #2016

assalamualaikum gaiss 

cepat nya masa berlalu setahun dah berlalu dah masuk tahun baru...
masih mencari sesuatu ...nak tahu apa? sesuatu kemanisan yang bukan calang calang orang milikinya
kemanisan iman...amboi ayat kalah ustazah..sis gurau jer jangan ambil serious please

lama tuan blog menyepi..kesian blog kau dicurangi oleh insan yang setia okay melalut..
disebabkan blog tidak mempunyai fungsi android membuatku malas untuk update dan update
melainkan ada review demi mendapatkan free gift..well hidup kena la pandai 
sentiasa dapatkan benda free itu adalah nikmat sesentegah insan je dapat memilikinyaa..faham tak line ni? tak faham? ok tak payah faham bhaha
memandangkan sis sedang sibuk berbisnes sekarang kawan kawan sis tak dapat
update blog sangat #bisneskonon hahaa..ok serious sis kini sibuk memikirkan wang demi masa depan yang cerah..memandangkan jibby dan kak ros sangat boros sis sebagai student perlu
bekerja sambil belajar dengan gigihnya demi cita cita sis untuk buka butik suatu hari nanti.doakan sis yer kawan kawan..sis sedang bekerja keras sekarang..ok tu salah satu azam sis hiks 
sis sekarang kena ada strategy planning sperti mana yang belajar didalam kelas dr fadhilah 
kita kena ada misi dan visi dengan melihat perancangaan jangka masa panjang yeah
#konon 
ok sis tak nak melalut panjang2 memandangkan dah masuk tahun baru ni sis nak cite sikit
apa yang berlaku life sis tahun lepas hiks =)




TAHUN 2015 


sebenarnya banyak yang sis nak cerita memandangkan internet sangat siput sis decide
nak highlight je yang mana penting penting ..
ok sis nak cakap sis dah tamat program matrikulasi pada tahun 2015 dah gaiss..
dan alhamdulilah sis dah sambung belajar dah sekarang .. yeayy 
cuba teka sis sambung belajar mana..haa tak payah nak teka sangat kalau dah trang tangg kat profile
sis sambung belajar di UNISZA ....
tahukah tempat ni sis paling tak suka hoiiii...tapi takdir menetukan sis 
dapat dekat dengan family ..yeay i'm blessed ...dan tahukah kawan kawan 
jarak antara rumah sis dengan kampus kedua unisza ni mengambil masa 10 minit sahaja gaiss
nak tahu kat mana? kampus tembilaaa kah kah dekat nak mampus dengan rumah
rasa macam duduk asrama SMKANI dulu dulu every weeekend balik..lawak okay lawak
but sis happy duduk sini tenang dan bonuss untuk sis sebab dekat dengan umah
dan memudahkan sis untuk berbisnes secara online sebab apa? 
sebab senang nak pos barang barang customer bhahaha =P

dan jugak sis tak payah fikir nak cari rumah sewa bagai..sebab sis memang duduk rumah
hahaha alhamdulillah dengan kemudahan tuhan bagi ni  syukur ya Allah

 ini adalah salah satu architecture yang tedapat di tembiland kampus unisza kedua !
cantik kan ..sis tak boleh move on lagi gaiss rasa nak bawak balik tiang tiang tu buat bantal peluk
okay over hajar bhaha :P


dan sis sangat merindui kawan kawan sis kat matrikulasi dulu sobs sobs




last outing with them sis rinduuuuu zaman matrikulasi..seriouss nak undur masa
nak ambil setiap detik kat kmpp tu simpan dalam botol ketat ketat ehh apakah? hahahaha


TAHUN 2015 


dan tahun 2015 jugaa..aka tahun lepass sis mula terjebak dengan pelaburan emas gaiss..
alhamumdulillah awal umur 20 tahun sis dah ada kessedaran untuk
 simpan wang wang bisnes sis dengan emas ! yeayy
memandangkan sis banyak baca pasal konspirasi bank dunia rothschild yang sebenarnya
banyak menipu umat dunia dengan mencipta bank dan loan kepada umat umat manusia
yang terbeban dengan hutang sampai kesudah takleh bayar =P
okay sis taknak ulas lelebih pasal ni..tapi banyakkan baca sal konpirasi dunia
 (termasuk kisah konpirasi barat terhadap mummar gadaffi)
yang sikit banyak dapat buka mata sis dari membazir duit  dan menukar duit kepada
simpanan emas yeayy! alhamdulilah sis sempat sedor awal2 dengan kepentingan emas ni
dengan effect dia akan datang =) 



ok sis taknak cakap lebih lebih tengok sendiri 
graf emas untuk jangka masa 5 tahun gais
uishh terkejut sis


..sis hanya mampu tunjuk bekas bekas emas demi
mengelakkan unsur unsur riak lol =P 

jadi tunggu apa lagi kawan kawan 
cepat tukarkan simpanan wang kepada pelaburan emas ! inshallah berbaloi untuk masa depan
and jangan lupa perbetulkan niat buat semua ni kerana Allah...jangan sebab tamak kat dunia

okeyy !! ni salah satu simpanan wang sis untuk kawin okay bhaha =P


2015 

2015 jugak sis dah sikit sikit terjebak dengan fitness.kau apa tahu hahahaha
doakan sis rajin workout and rajin buat squats =P sesambil teman mak jogging kat stadium okay
sis dah download full workout plan kat youtube ..sis tahu sis sangat gigih hikss


jangan terkejut bila sis tetiba jadi katrina kaif..haaa 
korang jugak yang nangis tepi bucu katil tu  bhahaha 

yeahhh !!! semangat !!  *icon lengan sado 



okay tu je sis nak cite..sis sangaaat banyak nak cite tapi sis dah taaa kuad
sis nak sambung tido..... cuma tahun baru ni sis harap makin matang haaa gituu jee
resolution tahun baru ni sis nak workout dengan gigih serta tut tut
dah azam tahun baru bersambung dalam diary..takleh cakap kat blog kan ada yang suruh padam 
lah jeles bagai lah..ehhh tersentap plak ko hikss....jangan ambil hati pleasee

sis dah matang ...xoxo



last but not least 



cover photo facebook sis yang baru hiks


assalamualaikum



Tiada ulasan:














seterusnya . click if you wanna read baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...