My life update





assalamualaikum

alhamdulilah akhirnya dapat jugak post new entry in this blog..

semestinya kalau nak update blog perlu mencari mood.. perlu tenang tenang

perlu emosi stabil kang habis aku cerita kalau emosi wa tak stabil wahaha ok abaikan

first of all,alhamdulilah finally im graduated from matriculation college yeahh..

last april ago..sekarang dirumah mereput selama tiga bulan..

nikmat yang sangat besar..dimana variety show wgm(we got married)

haruslah ditengok...fuhh sweet baqhang.. okay dah

alhamdulilah tahun ni boleh berpuasa dirumah dengan family...

dulu kat matrik roomate selalu kejut..tu pun kena jerit dengan nada berdayu selama seratus kali

baru boleh bangun..lepas tu bangun bangun ade garlic bread with mushroom
hurm rasa anak bongsu sangat walaupon duk di matrik tapi kawan kawan jangan tertipu
suasana sahur dimana ada makanan tersedia adalah untuk satu minggu sahaja..kahkah
lepastu memasing terbongkang ats katil..ok kalau kat umah mak kejut sahur dengan gigih
tak pernah miss tapi ade jugak lah kekadang ok melalut ke program singgah sahur la pulok
next next
ok berbalik gambar di atas.kawan kawan jangan salah faham .tu bukan lauk sahur saya yer
itu cuma iklan tuan blog demi meraih publisiti dimana dapat fefeling student matrik yang kononye
bila dapat bedah tikus itu sangat hebat bhahahaha ok melalut lagi

alhamdulilah terima kasih kawan kawan menghadiri majlis saya..alhamdulilah majlis berjalan lancar
cikgu cikgu turut menghadiri majlis ini...semestinya cikgu rahimah kesayangan ku hiks

cikgu paling vogue cikgu paling baik..serius tak pernah lagi aku jumpa cikgu sopan santun lagi berbudi bahasa seperti cikgu rahimah...pesanan terakhir dia kat class kami

"ingat pesan cikgu ni walaupun orang buat jahat kat kamu ,jangan sesekali

balas balik..bila kita balas balik perbuatan jahat diorang sebenarnya kita lagi teruk dari apa yang kita buat..biarkan sahaja lebih lebih masuk universiti nanti "

bila dengar kata kata cikgu ni..menusuk kalbu..dia seakan serap dalam hati..insha allah

kite orang semua ingat kata kata cikgu..




berbalik pada gambar..gambar diatas adalah dinner pdt..bukan majlis majlis aku lah

saje melawak hahaks..sila bagi rate anda untuk lawak hambar ini 




gambar ni di ambil last poper biology..berlatar belakangkan tugu kmpp yang sangat popular untuk bergambar sebelum chow dari matrik ni hahaha siap tunggu turn uolss

i really miss u guys haha okay i'm serious ni serious sayang persahabatan ini

terima kasih kerana korang aku kenal apa tu karoake apa tu wayang bhahaha

walaupun gambar ini dah basi..tapi nak letak jugak! biaselah bigboss colour baju lain sikit kann

hahahaha..this is pari geng..tapi tak geng sangatlah tipu daya dunia je semua ni

dah tak tahu melalut apa lagi ni..omg -__-



this is last moment with them before leave kmpp..

haruslah kita celebrate makan besar di seoul..hurm

seoul garden je..restaurant seoul garden je saya ulang..tak payah nk pergi seoul korea sangat haha


kite fefeling tiffany snsd ni tahu..boleh plak die tunjuk phone die tu k baii

                
jemput makan..makan screen ye kawan kawan hahahaha
sushi so far boleh lagi masuk tekak..,hurm terliur lah plak nk makan ni
okay ni bukan segmen jalan jalan cari makan ye kawan kawan
berbalik pada niat asal
                 
this my best friend ever..i really miss her damn much..
dia dah macam kakak aku dimana aku adalah adik yang selalu merengek
tapi syabas ekin kau tabah melayan kerenah aku..lebih lebih bila study math
well math is stand for mental abuse to human
tabah bila aku act cute infornt of you..but kekadang kena bash jugak
ah lantak tak kisah pon..and she the only one that know my biggest ever secrect
perghh..kalau pecah rahsia ni aku tamau duk malaysia dah..haha okay over
and the most rindu sangat kat hang ekin...sebab nak dengar lawak ko
shes like my brother kot..husain ..bila nk buat lawak suka hati mak die je..
ok dah ter sweet plak uolls =_=
fefeling kareena kappor jap dengan budak sebelah ni hiks
love damn much this satin skirt
             
dalam kelas sains com cikgu kat depan..ini kes pakai satin shawl harulah berselfie
lagi ?






nah amik penuh selfie dengan budak ni..kalau upload semua mmg jammed uolss punye laptop
memasing bawa diri dah bulan 9 nanti semua masuk u..semoga kawan kawan
berjaya...and hopefully result upu nanti dapat masuk u kegemaran masing masing
a day before first ramdahan got an interview for upsi..bahagian pendidikan
phew rasa agak cuak..firstly kena ambil ujian medsi..alhamdulilah lulus and got interview
sebelum bertolak pergi perak stay shah alam dulu...
alhamdulilah..harap  harap dapat pilihan pertama..
tapi agak malang dapat penemuduga perempuan bhaha soalannya agak strict
first kena perkenal diri..then
keluarlah soalan yang agak melampau u haha
apakah isu pendidikan semasa?
alhamdulilah boleh lah kelentong sikit
dengan ayat tu..sampai keluar melalut mata wang ringgit malaysia jatuh sumpah i rasa over
ngahngah...
doakan saya kawan kawan..saya nak jadi cikgu

cikgu macam ni ?  please gelak -_-

ni pulak aktiviti dirumah pada masa lapang...menghias bilik fefeling princess kononye
 menunggu prince charming..tapi tak dapat prince charming..dapat shrek pon jadi lah
ok stop dah melalut
insha allah akan kembali aktive berblogging
excited sebab masih ada yang singgah kat blog ni..hiks and thanks zalora for the gift hehe
because of that i'm so excited blogging again..nuffnang too..
well great things need time.just never give up
thats all terima kasih kawan kawan kerana masih gigih baca
cerpen bukan cinta pertama..actually my laptop dah rosak and those precious things burn
"novel bukan cinta pertama" memang bukan rezeki lah nak post kat blog ni
sebak tisu please





last from me tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi bhaha
p/s : i love you..my only one bae ❤πŸ’‹
SALAM RAMADHAN kawan kawan















seterusnya . click if you wanna read baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...