Jubah Dress Muslimah Murah

assalamualaikum adakah anda mencari dress muslimah untuk 
dibeli selesa,murah dan harga berpatutan ?
kami ada menjual pelbagai dress untuk anda 



DRESS MUSLIMAH AYUSHINTA  
RM70 SAHAJA
 RM 70.00 
 RM70.00
 RM70.00
RM70.00


Size : M : Length:140cm , Bust:130cm , Waist:96cm-112cm , Shoulder:36cm , Sleeve:60cm
L : Length:142cm , Bust:132cm , Waist:98cm-114cm , Shoulder:41cm , Sleeve:60cm
Material : Chiffon Blended Chiffon With Full Silk Inner Lining



RARENA JUBAH DRESS





RM70 SAHAJA
Size : M : Length : 142cm , Sleeve : 59cm , Shoulder : 37cm , Bust : 90cm , Hips : 114cm , Waist :88cm
L : Length : 145cm , Sleeve : 61cm , Shoulder : 38cm , Bust : 93cm , Hips : 116cm , Waist :90cm
XL : Length : 147cm , Sleeve : 63cm , Shoulder : 39cm , Bust : 95cm , Hips : 118cm , Waist :92cm
Material : Korean Creepe
(Back ZIP , Sleeve Zip)-wudhu Friendly



FLORA JUBAH RM 70 SAHAJA






Size : M : Length : 143cm , Sleeve : 58cm , Shoulder : 38cm , Bust : 96cm , Hips : 124cm , Waist :92cm
L : Length : 145cm , Sleeve : 59cm , Shoulder : 39cm , Bust : 98cm , Hips : 126cm , Waist :94cm
XL : Length : 146cm , Sleeve : 59.5cm , Shoulder : 39.5cm , Bust : 99.5cm , Hips : 126.5cm , Waist :96cm
Material : Korean Creepe
(Back ZIP , Sleeve Zip)-wudhu Friendly


whatsapp +60175799577  

or visit our facebook page for more design 



or klik the banner 

 facebook page



Koleksi Handbag Terkini

     Hi assalamualaikum 

Hari ni taknak update cerita tuan blog 
Hari ini kita nak berbisnes hehe

So kepada sesiapa yang mencari handbag murah
Based on malaysia boleh contact saya dengan segera
Terdapat pelbagai koleksi handbag yang menarik 
Untuk dimiliki..














Contact

Whatsapp segera For price many
Design provide for you

+60175799577

Atau  follow instashop

@hajarhandbag

Dengan segera

kita bukan pemilik alam ini

hi assalamualaikum salam syawal..kali ni bukan nak update pasal raya..




this make my heart breaks into pieces..walaupun bukan aku yang alami
tapi boleh rasa..how kita merancang semua perkara dalam dunia ini..nak kerja ni nak buat ni nak kahwin dengan orang ni..padahal kita tahu semua yang kita rancang yang kita mahu semuanya
bukan mutlak kat tangan kita..ada rahsia allah yang kita terbatas untuk mengerti 


mungkin ini satu peringatan untuk diri ini yang masih lemah dalam melangkah
sebagaimana yang kita tahu ajal maut jodoh dan rezeki semua ditangan Allah
ya persoalan rezeki memang bukan ditangan kita
tapi kita perlu usaha boleh jadi dalam kehidupan seharian kita 
kita dapat projek beli tanah,500 ribu contohnya..tapi kenapa kita tak dapat?
mungkin allah nak jauhkan kita dari kaki rasuah..kadang allah lenyapkan 
matahari lalu menurunkan hujan dalam saat tu pasti kita tak menduga pelangi yang warnanya 
sangat indah muncul dihadapan kita..waktu tu pasti kita akan bersyukur dengan rahmatnya


bila terbaca kaitan ni sentap.kenapa terlalu bahagia sedangkan 
disini bukan tempat kita sebenar...



hakikat takdir yang kita perlu tahu..dunia ni penuh dengan rahsia
hanya pada Allah kita dikembalikan






My life update




assalamualaikum

alhamdulilah akhirnya dapat jugak post new entry in this blog..

semestinya kalau nak update blog perlu mencari mood.. perlu tenang tenang

perlu emosi stabil kang habis aku cerita kalau emosi wa tak stabil wahaha ok abaikan

first of all,alhamdulilah finally im graduated from matriculation college yeahh..

last april ago..sekarang dirumah mereput selama tiga bulan..

nikmat yang sangat besar..dimana variety show wgm(we got married)

haruslah ditengok...fuhh sweet baqhang.. okay dah

alhamdulilah tahun ni boleh berpuasa dirumah dengan family...

dulu kat matrik roomate selalu kejut..tu pun kena jerit dengan nada berdayu selama seratus kali
baru boleh bangun..lepas tu bangun bangun ade garlic bread with mushroom
hurm rasa anak bongsu sangat walaupon duk di matrik tapi kawan kawan jangan tertipu
suasana sahur dimana ada makanan tersedia adalah untuk satu minggu sahaja..kahkah
lepastu memasing terbongkang ats katil..ok kalau kat umah mak kejut sahur dengan gigih
tak pernah miss tapi ade jugak lah kekadang ok melalut ke program singgah sahur la pulok
next next
ok berbalik gambar di atas.kawan kawan jangan salah faham .tu bukan lauk sahur saya yer
itu cuma iklan tuan blog demi meraih publisiti dimana dapat fefeling student matrik yang kononye
bila dapat bedah tikus itu sangat hebat bhahahaha ok melalut lagi

alhamdulilah terima kasih kawan kawan menghadiri majlis saya..alhamdulilah majlis berjalan lancar
cikgu cikgu turut menghadiri majlis ini...semestinya cikgu rahimah kesayangan ku hiks

cikgu paling vogue cikgu paling baik..serius tak pernah lagi aku jumpa cikgu sopan santun lagi berbudi bahasa seperti cikgu rahimah...pesanan terakhir dia kat class kami

"ingat pesan cikgu ni walaupun orang buat jahat kat kamu ,jangan sesekali

balas balik..bila kita balas balik perbuatan jahat diorang sebenarnya kita lagi teruk dari apa yang kita buat..biarkan sahaja lebih lebih masuk universiti nanti "

bila dengar kata kata cikgu ni..menusuk kalbu..dia seakan serap dalam hati..insha allah

kite orang semua ingat kata kata cikgu..




berbalik pada gambar..gambar diatas adalah dinner pdt..bukan majlis majlis aku lah

saje melawak hahaks..sila bagi rate anda untuk lawak hambar ini 




gambar ni di ambil last poper biology..berlatar belakangkan tugu kmpp yang sangat popular untuk bergambar sebelum chow dari matrik ni hahaha siap tunggu turn uolss

i really miss u guys haha okay i'm serious ni serious sayang persahabatan ini

terima kasih kerana korang aku kenal apa tu karoake apa tu wayang bhahaha

walaupun gambar ini dah basi..tapi nak letak jugak! biaselah bigboss colour baju lain sikit kann

hahahaha..this is pari geng..tapi tak geng sangatlah tipu daya dunia je semua ni

dah tak tahu melalut apa lagi ni..omg -__-



this is last moment with them before leave kmpp..

haruslah kita celebrate makan besar di seoul..hurm

seoul garden je..restaurant seoul garden je saya ulang..tak payah nk pergi seoul korea sangat haha


kite fefeling tiffany snsd ni tahu..boleh plak die tunjuk phone die tu k baii
                
jemput makan..makan screen ye kawan kawan hahahaha
sushi so far boleh lagi masuk tekak..,hurm terliur lah plak nk makan ni
okay ni bukan segmen jalan jalan cari makan ye kawan kawan
berbalik pada niat asal
                 
this my best friend ever..i really miss her damn much..
dia dah macam kakak aku dimana aku adalah adik yang selalu merengek
tapi syabas ekin kau tabah melayan kerenah aku..lebih lebih bila study math
well math is stand for mental abuse to human
tabah bila aku act cute infornt of you..but kekadang kena bash jugak
ah lantak tak kisah pon..and she the only one that know my biggest ever secrect
perghh..kalau pecah rahsia ni aku tamau duk malaysia dah..haha okay over
and the most rindu sangat kat hang ekin...sebab nak dengar lawak ko
shes like my brother kot..husain ..bila nk buat lawak suka hati mak die je..
ok dah ter sweet plak uolls =_=
fefeling kareena kappor jap dengan budak sebelah ni hiks
love damn much this satin skirt
             
dalam kelas sains com cikgu kat depan..ini kes pakai satin shawl harulah berselfie
lagi ?






nah amik penuh selfie dengan budak ni..kalau upload semua mmg jammed uolss punye laptop
memasing bawa diri dah bulan 9 nanti semua masuk u..semoga kawan kawan
berjaya...and hopefully result upu nanti dapat masuk u kegemaran masing masing
a day before first ramdahan got an interview for upsi..bahagian pendidikan
phew rasa agak cuak..firstly kena ambil ujian medsi..alhamdulilah lulus and got interview
sebelum bertolak pergi perak stay shah alam dulu...
alhamdulilah..harap  harap dapat pilihan pertama..
tapi agak malang dapat penemuduga perempuan bhaha soalannya agak strict
first kena perkenal diri..then
keluarlah soalan yang agak melampau u haha
apakah isu pendidikan semasa?
alhamdulilah boleh lah kelentong sikit
dengan ayat tu..sampai keluar melalut mata wang ringgit malaysia jatuh sumpah i rasa over
ngahngah...
doakan saya kawan kawan..saya nak jadi cikgu

cikgu macam ni ?  please gelak -_-

ni pulak aktiviti dirumah pada masa lapang...menghias bilik fefeling princess kononye
 menunggu prince charming..tapi tak dapat prince charming..dapat shrek pon jadi lah
ok stop dah melalut
insha allah akan kembali aktive berblogging
excited sebab masih ada yang singgah kat blog ni..hiks and thanks zalora for the gift hehe
because of that i'm so excited blogging again..nuffnang too..
well great things need time.just never give up
thats all terima kasih kawan kawan kerana masih gigih baca
cerpen bukan cinta pertama..actually my laptop dah rosak and those precious things burn
"novel bukan cinta pertama" memang bukan rezeki lah nak post kat blog ni
sebak tisu please





last from me tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi bhaha
p/s : i love you..my only one bae ❤πŸ’‹
SALAM RAMADHAN kawan kawan


Backpacks designs for girls !

asslamualaikum ! 
hi everyone i'm back for new entry on my blog! 
before that let me selfie first ahaks


so what going on life peeps?it is okay or not okay?..
hopefully it just fine..alhamdulilah, i'm feeling so grateful with my life right now
matriculation life will be end soon..one month left..too much memory i had..
have a short vacation with my friends  and many more


talking about short vacation..the most things we should have when we have a vacation is a


BACKPACK !!






Remember the time when you were in school and getting the best backpaks is a must
 every time the school startets.
well,who says you have to stop searching for trending backpacks to add to your bag 
collection at home.

like me 


isn't cute ? =')


well backpaks are not only used during your school years but also can be utillezed for 
travel or a day out  to town.
i prefer backpacks to attend lecture ,class tutorial..it more easy to bring my books and lecture notes

for your information

there are three backpacks design for women to choose from which are definitely going to
 make others stare in adminiration.



First and foremost,every woman should definitely add a conventional
 backpacks in their collection.this is because this type of backpacks looks simple yet trendy which 
makes it perfect to bring along anywhere you go and you want !


Another design of backpack that women would fall in love with is the casual backpacks.







(CLICK THE PICTURE FOR DETAILS)

Casual backpacks are created with a very feminine touch and suitable for the ladies to carrry their 

belonging such books,wallets,ipad or more in a stylish bag.the casual backpack assembles almost 

slightly like handbags which make it perfect for you to show off your girlish personality like me..

Hahaks

for me i like pastel colours,like this yummy macaron 



you can choose pastel colours to show of your elegant aura 

and pastel colour is the most suitable colour for you to matching with anything that you wears

And the third backpack is the laptop bags 




laptop designed for the ladies who are busy running around with  assingment like me..

yes so many assingment to do this last semester ...i really feeling stress...laptops is

 necessary to me that why we should having te perfect backpacks

 that allow us to carry anywhere with style..ahaks...

As we know laptops backpack are equipped with  pocket to fit our laptops and also other belongings.

..interested to grab new backpacks?

check out ZALORA as they offer a wide range of backpacks for woman online from various local 

and   international brands.just pick out the ones which suitable personal tyle and characther!...




visit ZALORA !














seterusnya . click if you wanna read baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...