Pink House from Abah hehe

assalamualaikum 

Bosan ?...aku tak leh cakap yang aku bosan sekarang sebab time ya time yg aku tunggu 
selama ni...after Spm...masa yang ditunggu2 selama ini.....tapi kat twitter aku tweet je yg aku bosan #cakaptakserupabikin . ciss harhar tak lawak dan aku tak suruh gelak *panggg
haha ....disebabkan masa yang terluang ni aku update belog lagi... takde kerja pulak aku kan ?

#sukahatimakangkatsayalah

first story is about my father . hahaha aku tahu kisah ni lawk untuk 18tahun keatas...dan aku tak
kisah hang nak gelak lah nak gelak.....sebab you know what i got present from abah ...haha

i got PINK HOUSE ..ye HOUSE 

k tipu.....sebenarnye aku dapat hadiah dr ayah aku rumah ni ='( 

haha jgn gelak biar aku explain dulu...ye aku mmng nak rumah barbie TAPI 
bukan nak buat main main macam budak kecik ! sorry aku dah 17 tahun masih waras untuk bermain 
benda ni ...faham ? aku cuma buat hiasan je dalam bilik aku highlight again
just perhiasan ..by the way aku pun tak sangka abah bagi benda ni...hahaha terharu kejap
abah wat suprise wat cakap lu

abah :  Adikk sini kejap ......

aku : (duk dalam bilik ) mengeluh gapo abah ? org nak online ni ....


abah : meh la sini kejap ......

aku: eiiii kacau ah abah ni (keluar dalam bilik)
pangggg* terkejut kejap nmpak benda kiut kaler pink ni 


wahhhh aku jerit kuat2 hahaha . that aku mmng eksaited wehh....
tq abah...dengan kejam aku blah masuk bilik sambil muka eksaited buka kotak tu +_+


lama tu aku fikir......acane abah tahu yg aku mmng nak this house *pangggg
you know what aku tak bagi tau sape2 except in my DIARY ...
dushhhhhhhh....dah agak mesti abah aku buka diary aku.........wahhhh malu beb maluuu...
yes dlm diary tuh aku tulis wishlist yg aku nak *panggg..

salah satunya benda ni. just buat hiasan dlm bilik aku ulangi sekali lagi just perhiasan dalam bilik okey..
pk duk pk mesti abah baca diary aku...wah maluuu..kau ape tahu 
memang banyak rahsia tersirat tersemat kukuh dalam diary aku ni 


ni diary aku ='( .....since aku darjah 6 aku tulis luahan hati aku  and now im seventeen 
panggg .....mmng maluuu ah kalau  abah baca diary...you know what full of tragic story about me

dan tak termasuk jugak pasal dia....yang aku syg ='( dari form one lagi
i dont know what to say .....lalu dpn ayah aku buat muka selamba ...tapi mmng aku 
yakin 100% ayah aku dah baca diary aku ni......malu beb maluuu

and salah satunya termasuk pasal cinta** hmmmm 


kau tahu ape ? aku jiwang jugak okeyy ..ahahha K tak lawak
but you know wht ? aku betul2 dah tak tahu nak cakap ape ....
maluuu maluuu bila aku tnya ayah aku ..emmm abah baca diary org eh ?
ayah aku senyap je...sah mmng sah...kalau tak tiba2 je beli benda ni kat aku...hahaha
lepas ni aku kompen letak security guard kat diary ...kompen ! hahaha (mcm lah boleh )

anyways aku tak kisah ah ..bacalah nak baca pun abah .... 
anak dia jugak kan ? kuakua 

anyways thanks abah because the most cutest thing i got from you hehehe 

   

hah ade sofa lagi kau ape tahu ? hahah


  katil ..semut je kot boleh tido hahaha anyway so cuteee  =') 


emmm...ayah aku mmng sygkan aku ...tapi aku je selalu buat benda bangang2
perangai ntah ape2 ....K aku sedih ='(





insyaalah nnti org besar orang bagi rumah ni pulak kat abah hehe


kalau ada rezeki =') hehehe


anyways maaf kalu org bnyk wat salah ..ore sygg ko abah bena.....='( 

bye.assalamualaikum =D
















seterusnya . click if you wanna read baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...